Kalkunbryst i tunsauce


Kalkunbryst i tunsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600g kalkunbryst
½ l bouillon
Tunsauce:
200 g tun i olie
2 ansjosfileter
saft af 1 citron
peber
½ dl olivenolie
2 spsk. k0apers

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kalkunbrystet koges i bouillonen i 35 min under låg. Lad kødet afkøle i suppen.
Blend tunfisken med lidt af kogelagen og ansjosfileterne og tilsæt olie i en tynd stråle til saucen er cremet.
Smag til med peber og citronsaft og rør kapers i.
Skær kødet i tynde skiver, anret dem på et fad og hæld saucen over.
Dæk fadet til og stil i køleskabet gerne til dagen efter, pynt med evt. med flere kapers.
Tilbehør:
Server med godt brød og grøn salat. God fornøjelse…
God fornøjelse…