Farserede kyllingeoverlår


Farserede kyllingeoverlår

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8 kyllingeoverlår
50 g smør
125 g hakket kalvesmåkød
1 æggeblomme
1 spsk fløde
lidt hakket skalotteløg
grofthakkede valnøddekærner
2 dl hønsefond eller hvidvin
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Udben lårene ved at skære et snit gennem undersiden og skære benet fri. Rør en fars af det hakkede kød, æggeblommen, fløden, det hakkede løg og de hakkede valnødder. Fordel den i de udbenede lår og sy dem sammen med bomuldsgarn. Brun stykkerne i smør på en pande og lad den stege ved svag varme i ca. ½ time.
Anbring dem på et fad og kog panden af med hvidvin eller fond, sovsen kan evt. jævnes med lidt maizena, og smages til med salt og peber.
Tilbehør:
Ristede svampe, gerne ristet i valnøddeolie, pillekartofler og tomatsalat med løg er godt tilbehør.
God fornøjelse…