Grillstegte kyllingelår


Grillstegte kyllingelår

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8-12 kyllingeunderlår
Marinade af:
4 spsk olivenolie
1 spsk kinesisk sojasauce
2 spsk sherry eddike
et par kviste frisk krydderurt: estragon, timian, salvie eller ung løvstikke klæder kyllingekød.
Salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak de friske krydderurter og rør marinaden sammen. Pensl kyllingelårene med marinaden, og lad dem stå og trække, gerne et par timer i køleskabet. Steg dem på udegrill eller i ovn. I begge tilfælde gælder det at lårene først brunes på alle sider ved kraftigere varme (tættere ved grillvarmen) , hvorefter de bliver flyttet længere væk og grilles færdig under vending og pensling. 12-14 minutter for pæne store lår af franske landkyllinger på ca. 100 g burde være nok, men det er en god ide at stikke i lårene før de serveres. Er den piblende saft klar er kødet det også.
Tilbehør:
Kryddersmør, kartoffelsalat, en blandet grøn salat og godt brød passer til.
God fornøjelse…