Stegte kyllingevinger


KYLLINGEVINGER, Stegte kyllingevinger

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg kyllingevinger
1 dl olivenolie
4-5 fed hvidløg
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kyllingevingerne deles i vingkølle og vingeben. Vingespidsen kasseres eller bruges når man koger en fond.
Stykkerne steges på en varm pande i olie og krydres med salt og peber. De vendes hele tiden under stegningen så de bliver sprøde og brune. I de sidste 5 minutter brunes hvidløgene som er skåret i tykke skiver sammen med kyllingevingerne. Pas på at de ikke bliver sorte.
Vingerne kan spises varme, lune eller kolde og det er rigtig gnavemad, så husk servietter eller køkkenrulle.
Tilbehør:
Tzatziki, strimler af agurk vendt i drænet yoghurt med hvidløg, tomatsalat med løg og basilikum eller blandet salat og et godt stykke brød.
God fornøjelse…