Kylling i rød karry i wok


Kylling i rød karry i wok

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g kyllingebryst
1 dl hvedemel
2 spsk. jordnøddeolie
1 - 2 spsk. rød karrypasta
1 - 2 spsk. jordnøddesmør
1 rød chili
Friske kokosflager til pynt (kan udelades)
1 dl. mel
4 dl kokosmælk
1 spsk. fiskesauce
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kyllingebryst i strimler og ryst dem med melet i en plastpose. Kødet tages op – plastposen kasseres. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, steges kyllingestykkerne gyldne i 3-4 minutter. Tag kødet op med en hulske.
Rør karrypasta i resten af olien og lade det syde i 30 sekunder. Bland jordnøddesmør og kokosmælk i og rør indtil det begynder at simre, tilsæt chili og fiskesauce. Kom kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad det hele varme igennem. Smag til med peber og salt og drys evt. friske kokosflager over.
Tilbehør:
Server med løse ris.
God fornøjelse…