Marokkansk majskyllingebryst


Marokkansk majskyllingebryst

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 majskyllingebryster
1 stort løg
100 g kikærter
1 tsk gurkemeje
2 tsk spidskommen
1 tsk stødt koriander
2 fed hvidløg
1-2 røde chili efter smag og styrke
1 appelsin
100 g tørrede abrikoser
2 dl hønsebouillon
salt
olivenolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tørrede kikærter lægges i blød i vand dagen før og koges møre i ca. en halv time.
Pil løget og skær det i tynde både. Hak hvidløg og chili. Sauter majkyllingebryster i en tykbundet stegegryde i olivenolie, til de er gyldne. Dæmp varmen.
Bland krydderier og rør dem i gryden sammen med hvidløg og chili. Lad det hele sautere under omrøring et par minutter, men pas på krydderierne ikke branker. Tilsæt løgbådene og lad dem sautere med.
Skær skrællen fra appelsinen eller riv den fint. Kom appelsinskallen og saften af appelsinen i gryden. Tilsæt hønsebouillon og salt. Læg låg på og lad retten simre 15-20 min.
Tilsæt kikærter og abrikoser og lad dem koge med 5 min. Smag til med salt.
Tilbehør:
Couscous kogt i grønsagsbouillon blandet med ærter og majs.
God fornøjelse…