Salat af kyllingelår med Rucola


Salat af kyllingelår med Rucola

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
3-4 kyllingelår
salt, peber
olie til stegning
1 stort bundt rucola
1 bundt forårsløg
10-15 cherrytomater
3 spsk. Aceto Balsamico
3 spsk. god olivenolie
50 g frisk parmesan
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Krydr kyllingelårene med salt og peber, dryp dem med lidt olie og steg dem i en 180 o C varm ovn i 20 min.
Skær kødet fra benene og skær det i store tern.
Steg stykkerne bagefter i olie til de er brune og sprøde, men pas på at de ikke bliver for tørre.
Rens og skær Rucolasalaten i mindre stykker, skær løg i tynde skiver og de små tomater i halve.
Lav nu en dressing af Aceto Balsamico, olivenolie, salt og peber og vend det hele i dressingen.
Høvl lidt frisk parmesan over og server salaten mens kyllingen stadig er lun.
Tilbehør:
Spis brød til.
God fornøjelse…