Unghanebryst med basilikum, flødeost og urtesauce


Unghanebryst med basilikum, flødeost og urtesauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 unghanebryster med skind
100 g flødeost
1 bdt. basilikum
salt, peber
lidt olivenolie
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
4 spsk hvid balsamico
½ dl hvidvin
30 g smør
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak basilikum og bland den med flødeosten.
Løs haneskindet forsigtigt i den ene side og fyld osten i. Læg brysterne i et ildfast fad, krydr med salt og peber og pensl med lidt olie så skindet bliver sprødt. Lad dem stege i ovnen ved 180 o C i 15 – 20 min.
Gør urterne i stand og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie og kom den hvide balsamico ved. Lad det koge ind og tilsæt hvidvin og kog videre.
Monter saucen med smør.
Tilbehør:
Server med små kogte kartofler
God fornøjelse…