Andelevermousse


ANDELEVERMOUSSE. Opskrift på Andelevermousse

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g andelevere
150 g smør
1 tsk havsalt
1 knivspids hvid peber
2 dl portvin
3 kviste frisk estragon
1 dl citronsaft

Tilbehør:
1 pose rucola
4 ciabattabrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Varm en pande op og steg andelever med 1/3 af smørret samt salt og peber. Når leveren er næsten færdigstegt, hældes portvin, hakket estragon og citronsaft ved. Steg videre, til leveren er færdig.
Kom hele pandens indhold i en blender og mos det hele med resten af smørret. Pres mosen igennem en si og hæld den i en form. Sæt på køl i 1 time.
Anret moussen på salat og servér med ristet brød.