Ørred med auberginekompot


ØRRED MED AUBERGINE, opskrift Ørred med auberginekompot

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g ørredfilet
2 auberginer
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ citron
6 tomater
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær auberginerne i tern.
•Varm 1 spsk olie op i en stor gryde, og svits auberginerne i olien, til de begynder at brune jævnt på alle sider.
•Læg låg på gryden, skru ned til lavt blus, og lad auberginerne simre 5-10 min. til de bliver møre. Rør ofte, så de ikke brænder på.
•Tilsæt hvidløg og 1 spsk citronsaft, og smag til med salt.
•Varm en grillpande op, og steg ørredfileterne på panden, til de får et fint grillmønster. Krydr med salt og peber.
•Skær tomaterne i skiver, dryp med citronsaft, og drys med salt og peber.
Servér den grillede ørred med auberginekompotten, friske tomater og brød.
Tip: I stedet for ørred kan du anvende laks. Drys evt. retten med frisk basilikum.
Energi:
Pr. person:
2400 kJ (570 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 46%
Fedt: 25% (16 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk