Varmrøget ørred med selleriremoulade


Varmrøget ørred med selleriremoulade

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g røget ørred
½ selleri, ca. 600 g
2 dl fromage frais
2 spsk mayonnais
1 spsk dijonsennep
½ bundt persille
Tilbehør:
Kogte kartofler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl sellerien, og riv den groft.
•Hak persillen.
•Pisk fromage frais, mayonnaise og sennep sammen til en dressing.
•Vend selleri og persille i dressingen.
•Træk skindet af ørreden, og fjern så mange ben som muligt.
Servér den røgede ørred med selleriremoulade og kogte kartofler.
Tip: I stedet for ørred kan du anvende laks.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 30%
Kulhydrat: 40%
Fedt: 30% (18 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk