Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven


Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 stk. ørreder (portionsørreder)
nye kartofler
spinat
8 stk. soltørrede tomater
100 g gode oliven uden sten
1 stort skalotteløg
1 dl hvidvin
100 g smør
syltede artiskokker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Fiskene skylles, tørres og grilles. Når rygfinnen kan hives ud er fidken færdig.
•De nye kartofler deles i kvarte og koges. Herefter vendes de let med sauteret spinat.
•Løget hakkes fint og sauteres sammen med timian. Når løgene er klare tilsættes hakkede tomater, udstenede oliven og hvidvin som koges 2/3 ind og monteres med smør.
•Anrettes med de syltede artiskokker, evt. på en grillpind. Retten kan lunes inden servering
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk