Grillet ørred i folie


GRILLET ØRRED, opskrift Grillet ørred i folie

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hele fisk á 250-300 g
Hakket persille
Hakket timian
2 stk fennikel
2 fed hvidløg
4 tsk smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd grillen. Rens og tør fisken godt. Drys salt og peber i bugen. Læg de friske krydderurter, fennikel i skiver og hvidløg i bugen sammen med 1 tsk smør pr. fisk. Pak fisken ind i dobbelt alufolie, og grill den i 6-7 min. på hver side ved direkte varme, til kødet løsner sig fra rygbenet.
Servér med grøn salat, frisk pasta og sky fra fisken.
Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk