Bækørreder bagt i folie


BÆK-ØRREDER, opskrift på Bækørreder bagt i folie

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 bækørreder
1 skive hvedebrød
2 tomater
1 lille bundt persille
2 fed hvidløg
2 tsk revet citronskal
1 spsk pinjekerner
2 spsk kapers
2 dl hvidvin
4 tsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler
en stor skål frisk salat
godt brød eller flûtes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 225 grader
•Skyl fiskene grundigt, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær brødet i små stykker, og skær tomaterne i små tern.
•Hak persille, og hak hvidløget fint.
•Bland brød, tomater, hvidløg, citronskal, pinjekerner og kapers i en skål.
•Fordel brødfyldet i bugen på de 4 fisk.
•Læg hver ørred på et stykke folie på ca. 30 cm.
•Krydr fisken med salt og peber. Fold kanterne af folien op omkring fisken, hæld ½ dl hvidvin ved hver portion, og dryp med 1 tsk olie. Luk folien om fisken som en pakke.
•Læg pakkerne i en bradepande, og bag dem i 20 min.
Servér fisken i pakkerne med nye kartofler, godt brød og en stor skål salat.
Energi:
Pr. person:
2800 kJ (670 kcal)
Protein: 23%
Kulhydrat: 52%
Fedt: 25% (19 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk