Sushi med lynsvitset tun


Sushi med lynsvitset tun

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Opskriften er til 20 stk.
2 små løg
1 håndfuld frisk koriander
2 tunbøffer, ca. 200 g
2 tsk salt
2 tsk groft peber
2 tsk koreansk chilipulver (eller anden chilipulver)
200 g kogte sushiris (se opskrift her)
2 forårsløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Snit løget i tynde skiver, og hak korianderen groft.
•Stryg tunbøfferne med salt, peber og chili.
•Varm en pande eller grillpande op, så den er meget varm, og steg tunbøfferne meget hurtigt på begge sider, højst 30 sek.
•Svits derpå løg og koriander på panden i 1 min.
•Skær tunen ud i ½ cm tykke skiver.
•Tryk risene sammen i hånden til 20 små boller. Skyl hånden i koldt vand imellem hver bolle, så risene ikke hænger fast i fingrene.
•Klem en skive tun om hver risbolle.
•Kom en lille top svitset løg og koriander ovenpå tunen, og drys med fintsnittet forårsløg.
Energi:
Pr. stk.:
140 kj (30 kcal)
Protein: 40 %
Kulhydrat: 56%
Fedt: 4% (under 1 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk