Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum


Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 tunbøffer á 200 g, ca. 3 cm høje
100 g udblødte soltørrede tomater
1 potte frisk basilikum
½ dl god olivenolie
2 spsk balsamicoeddike
20 g kapers
½ rød peberfrugt
2 bdt. rucolasalat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tunbøfferne grilles kort på begge sider, så de stadig er rå i midten.
•Del tunbøfferne én gang på den flade side og herefter én gang på den højkant, så hver bøf bliver til 4 stykker.
•De soltørrede tomater, basilikum, olivenolie, balsamico, kapers og peberfrugt blendes til en tyk pasta, som smøres på de rå tunsidestykker.
•Anret de marinerede tunstykker med rucola imellem.
Servér f.eks. med dampede grønne bønner vendt med olivenolie, persille, hvidløg og salt.
Tip: I stedet for tun kan man anvende Blue Marlin.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk