Torskesalat med stenbiderrogn


Torskesalat med stenbiderrogn

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
750 g hel torsk med skind og ben
½ dl mayonnaise
saft af ½ citron
1 lille glas stenbiderrogn (60 g)
1 salathoved
4 tomater
1 lille bundt dild

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kom torsken i en gryde, dæk med koldt vand, og tilsæt 1 tsk salt.
•Kog vandet op, skru ned til jævn varme, og lad torsken småkoge i 10 min.
•Tag torsken op af vandet, læg den på en tallerken, og lad den køle af.
•Når fisken er kølet så meget af, at man kan røre ved den, pilles fiskekødet fri af ben og skind.
•Pisk mayonnaisen med citronsaft og peber, og vend stenbiderrognen i.
•Snit salaten fint, og læg den på et fad.
•Skær tomaterne i tern, og læg dem mellem salaten.
•Pluk torsken ud i mindre stykker, og læg dem mellem salaten.
•Hæld mayonnaisen over salaten, og drys med dild.
Servér torskesalaten med kogte kartofler og brød.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Energi:
Energi pr. person:
2400 kJ (570 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 21% (13 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk