Torskerogns-frikadeller i pitabrød


Torskerogns-frikadeller i pitabrød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(1 personer)
200 g færdig fiskefars
1/2 dåse torskerogn
1/2 dl frisk, hakket dild
1 spsk mælk
1 tsk citronsaft
1 pitabrød
rucola
tomat i tern
agurk i tern
rødløg i skiver

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Rør fiskefars og torskerogn sammen.
•Tilsæt dild, mælk og citronsaft, og steg frikadellerne (12 stk.) ved jævn varme i ca. 8 min.
•Varm et pitabrød efter anvisningen.
•Læg 1-2 afkølede frikadeller i et pitabrødet sammen med rucola, tomat, agurk og rødløg.
Anden egnet fisk:
Færdigkøbte fiskefrikadeller, røget ørred, tun på dåse.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk