Torskeburger med agurkesalat


TORSKE-BURGER, opskrift Torskeburger med agurkesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 agurk
1 dl eddike
1 spsk sukker
500 g torskefilet
4 burgerboller
1 salathoved

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Skær agurkerne i tynde skiver på et rivejern.
•Drys lidt fint salt over, og lad agurkerne trække, mens det øvrige tilberedes.
•Skær fisken i fire stykker, og krydr med salt og peber.
•Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og bag den i ca. 8 min.
•Vrid agurkerne fri for salt.
•Rør en lage af eddike, 1 dl vand og sukker, og hæld over agurkerne.
•Lun bollerne, flæk dem, og fyld med salat, torsk og agurkesalat.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Torsken kan også steges på en slip let-pande i 3-4 min. på hver side. Burgeren kan serveres med mangochutney.
Energi:
Pr. person:
1800 kJ (430 kcal)
Protein: 32%
Kulhydrat: 58%
Fedt: 10% (15 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk