Torsk med rødbede og sennepsdressing


Torsk med rødbede og sennepsdressing

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g torskefilet
1 salathoved
200 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 dl syrnet fløde 9%
1 tsk sennep
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Læg torskefileterne på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag torsken i ovnen i ca. 8 min.
•Skyl salaten.
•Skær rødbederne i små tern.
•Rør syrnet fløde med sennep, og krydr med salt og peber.
•Anret torsk på salaten, hæld dressing over, og fordel rødbeder og kapers over.
Servér salaten med brød.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Energi:
Pr. person:
2000 kJ (470 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 57%
Fedt: 14% (7 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk