Ostegratineret torsk med bagte tomater


Ostegratineret torsk med bagte tomater

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g torskefilet
4 skiver ost
500 g cocktailtomater
450 g frossen helbladet spinat
400 g pasta
1 spsk rapsolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
•Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.
•Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.
•Bag fisk og tomater i 10 min.
•Grill derefter i 2 min.
•Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 min. tilsættes den frosne spinat, som koges med.
•Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte. Tilsæt olie, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
Servér spinatpasta med ostegratineret torsk og bagte tomater.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Energi:
Pr. person:
2700 kJ (640 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 17% (12 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk