Orientalsk fiskesuppe


FISKESUPPE, opskrift Orientalsk fiskesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g torskefilet
1 bundt forårsløg
2 peberfrugter
1 tsk fintrevet ingefær
1 liter bouillon
1 dåse kokosmælk light
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær torskefileterne i store tern.
•Snit forårsløg i små stykker.
•Skær peberfrugterne i strimler.
•Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min.
•Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min.
•Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller. Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.
Energi:
Pr. person:
2200 kJ (530 kcal)
Protein: 27%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 25% (15 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk