Nytårstorsk med jomfruhummer


Nytårstorsk med jomfruhummer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 torskefileter (á cirka 150 g)
8 jomfruhummere
400 g blandede rodfrugter - fx gulerod, selleri, pastinak
3 dl sød Martini eller dessertvin
saft af 1 lime
4 forårsløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern.
•Damp i Martini/dessertvin med salt og peber under låg, til de er næsten møre.
•Læg torsk og jomfruhummer i gryden, og damp dem i 3 min.
•Smag til med lime, og drys med fintsnittet forårsløg.
Servér med små kartofler og grønne asparges.
Anden egnet fisk: Brosme, kuller eller helleflynder.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk