Kørvelpandekager med fiskefars og rejer


Kørvelpandekager med fiskefars og rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 bundt kørvel
3 æg
1/4 tsk salt
125 g hvedemel
3½ dl letmælk
1 spsk smør eller rapsolie til stegning
150 g rejer
400 g færdig fiskefars
2 røde peberfrugter
5 tomater
2 chili
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
8 skorzonerødder
2 dl letmælk
1 lille bundt persille
Tilbehør:
Godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hak kørvelen. Kom kørvel, æg, salt, mel og mælk i blenderen, og blend, til dejen er glat og flot grøn.
•Bag 4-5 pandekager af dejen i smør eller olie på en stor pande.
•Hak rejerne groft, og bland dem i fiskefarsen.
•Læg hver pandekage på et stykke folie. Smør pandekagen med fars, og rul den sammen. Rul folien stramt om pandekagen, og klem den sammen i enderne.
•Læg rullerne i et ildfast fad, og fyld op med vand, så rullerne næsten er dækket
•Bag rullerne i ovnen i 17 min. ved 175 grader.
•Skær peberfrugter, tomater, chili og hvidløg i grove stykker. Svits alle grøntsagerne i 1 spsk olivenolie i en gryde, og lad dem stege ved svag varme, til de er helt møre.
•Blend til en cremet konsistens, og smag til med salt og peber.
•Skræl skorzonerødderne, skær dem i 3-4 stykker, og kom dem i en gryde med 2 dl mælk og vand, så det dækker. Tilsæt 1 tsk salt, og kog i 5 min. Hæld kogevandet fra.
•Varm 1 spsk olivenolie op på en pande, og rist skorzonerødderne, til de er gyldne.
•Tilsæt hakket persille, og krydr med salt og peber.
•Skær kørvelpandekagerne i 3 stykker på skrå, så de kan stå op.
Servér med peberfrugtsauce, skorzonerødder og godt brød.
Energi:
Pr. person:
2900 kJ (690 kcal)
Protein: 20%
Kulhydrat: 47%
Fedt: 33% (25 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk