Fiskeburger på grill


FISKEBURGER, opskrift Fiskeburger på grill

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g torskefilet
½ tsk salt
1 æg
4 spsk majsmel
Olie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak fisken groft på skærebrædtet med en kniv. Bland hakket fisk og salt godt sammen. Tilsæt æg og majsmel. Form 4 ‘bøffer‘, og grill dem i alubakke eller på alufolie, smurt med olie, ved direkte varme i 3-4 min. på hver side.
Lun sesambollerne. Tilsæt fisk og fyld efter eget valg.
Tip til fyld: Salat, tomater i skiver, æbler, remoulade, agurk, peberfrugt – kun fantasien sætter grænser.
Andet egnet fisk: Mørksej eller lyssej.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk