Dampet torskefilet med ærtepuré


Dampet torskefilet med ærtepuré

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g frosne ærter
1 håndfuld friske mynteblade
500-600 g torskefilet uden skind og ben
Tilbehør:
Kogte kartofler
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kom ærterne i en gryde med 2 dl vand.
•Kog ærter og vand i 5 min. uden låg.
•Blend ærterne med en stavblender eller brug en kartoffelmoser.
•Hak mynten, rør den i ærtepuréen, og smag til med salt og peber.
•Kog 3 dl vand og ½ tsk salt i en pande eller flad gryde.
•Læg torskefileterne i vandet, og lad dem simre ved lav temperatur i 7-8 min.
•Tag torsken op af vandet, og anret den på et fad.
Servér torsken med ærtepuréen, kogte kartofler og brød.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 30%
Kulhydrat: 64%
Fedt: 6% (4 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk