Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager


Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6 gulerødder
150 g sukkerærter
1 grøn peberfrugt
1 dl eddike
75 g sukker
500 g torskefilet
150 g bacon
Tilbehør:
Kogte ris

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
•Skær peberfrugt i strimler.
•Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
•Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
•Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
•Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.
Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Energi:
Pr. person:
2900 kJ (690 kcal)
Protein: 23%
Kulhydrat: 58%
Fedt: 19% (14 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk