Rød skrubbesuppe


RØD SKRUBBESUPPE, opskrift Rød skrubbesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
3 røde peberfrugter
600 g skrubbefileter
1 løg
4 tomater
2½ dl hvidvin
1 liter fiskebouillon
Tilbehør:
Groft brød eller flutes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Skær peberfrugterne i kvarte, og læg dem i et ildfast fad.
•Skær skrubbefileterne i brede strimler, og læg dem oven på peberfrugterne.
•Krydr med salt og peber, og bag dem i 15 min. Hak løget, og skær tomaterne i kvarte.
•Kog løg og tomater op med hvidvin og bouillon, og lad det koge i 5 min. Blend suppen, og anret den i suppeskåle.
• Læg de bagte peberfrugter med skrubbe ovenpå, og servér med brød eller flutes.
Tip: I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.
Energi:
Pr. person:
2200 kJ (520 kcal)
Protein: 32%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 13% (8 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk