Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter


Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g skrubbefileter
8 små rødbeder, ca. 400 g
4 tomater
2 håndfulde frisk basilikum
1 håndfuld frisk estragon
1 spsk rapsolie
Tilbehør:
Kogte kartofler
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kom rødbederne i en gryde med 1 tsk salt, og dæk med vand. Kog rødbederne møre, det tager ca. 30 min.
•Køl de møre rødbeder af under koldt vand, og gnid skindet af.
•Skær rødbederne i skiver, og bred dem ud på et fad.
•Skær tomaterne i små tern.
•Pluk blade af basilikum og estragon.
•Fold skrubbefileterne sammen på midten, og steg dem i olien på en slip let-pande, til de er gyldenbrune på den ene side.
•Vend fisken om, tilsæt krydderurter og tomat, og steg det hele, indtil fisken er gyldenbrun.
•Krydr fisken med salt og peber, og anret fisk, krydderurter og tomat oven på rødbedeskiverne.
Servér retten med kogte kartofler og brød.
Tip: I stedet for estragon kan du bruge frisk persille, dild eller purløg. I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 25%
Kulhydrat: 61%
Fedt: 14% (8 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk