Fiske-minestrone


FISKE MINESTRONE, opskrift på Fiske-minestrone

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g skrubbefileter
2 porrer
3 stilke bladselleri og bladselleriblade til drys
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 liter vand eller bouillon
1 dåse hakkede tomater
Tilbehør:
Groft brød eller flutes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær porrerne i ringe og bladsellerien i små tern.
•Hak hvidløget fint.
•Varm olien op i en gryde, og svits porrer, bladselleri og hvidløg i et par minutter under omrøring.
•Tilsæt tomater og vand eller bouillon, kog suppen op, og lad den koge 5 min.
•Skær skrubbefileterne i tern, og kom dem i suppen.
•Lad suppen simre endnu 2 min., og smag til med salt og peber.
Servér suppen straks med brød og drys med bladselleriblade.
Tilbehør: Groft brød eller flutes
Tip: I stedet for skrubbe kan du bruge ising eller rødspætte.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (500 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 54%
Fedt: 18% (10 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk