Bagt skrubbe med rosmarin, peberfrugt og radiser


Bagt skrubbe med rosmarin, peberfrugt og radiser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g skrubbefileter
2 kviste frisk rosmarin
1 spsk olivenolie
2 grønne peberfrugter
1 bundt radiser
Tilbehør:
Ristet brød
Sød chilisauce

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Læg skrubbefileterne i et ildfast fad med bagepapir.
•Brug rosmarinkvistene til at pensle olien på fisken. Lad kvistene ligge ved siden af fisken.
•Skær peberfrugter og radiser i små tern, bland dem, og læg dem oven på fisken.
•Krydr fisk og grøntsager med salt og peber.
•Bag fisken i 10 min.
Servér fisken med ristet brød og sød chilisauce.

Tip: I stedet for skrubbe kan du anvende rødspætte eller ising.
Energi:
Pr. person:
2000 kJ (500 kcal)
Protein: 32%
Kulhydrat: 54%
Fedt: 14% (7 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk