Sild med sommersalat


SILD MED SOMMERSALAT, opskrift på Sild med sommersalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 sildefileter
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
800 g kogte kartofler
200 g rygeost
200 g syrnet fløde 9%
1 bundt purløg
1 bundt radiser
250 g cherrytomater
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skyl fileterne, fjern rygfinnen.
•Vend sildefileterne i rugmel tilsat salt og peber.
•Varm olien på en slip let-pande, og steg sildene i ca. 3 min. på hver side.
•Skær kartoflerne i skiver.
•Rør rygeost med syrnet fløde. Tilsæt klippet purløg, radiser i skiver og halverede cherrytomater.
• Vend kartofler med rygeostcreme, og smag til med salt og peber.
Servér de stegte sild med sommersalat og brød.
Energi:
Pr. person:
2800 kJ (670 kcal)
Protein: 20%
Kulhydrat: 51%
Fedt: 29% (22 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk