Grillet sild


GRILLET SILD, opskrift på Grillet sild

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 fileter á 150-200 g
1 bundt bredbladet persille
1 økologisk citron

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd grillen. Hak persillen groft. Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fintrevet citronskal. Fyld blandingen i fiskens bug. Krydr med salt og peber. Læg fisken sammen ‘hoved mod hale‘ i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side.
Servér med nye kartofler, drysset med hakket persille. Pynt evt. med rødbedespirer.
Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk