Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce


Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 sildefileter 350-400 g
2 fed hvidløg
3 tsk olivenolie
½ dl hakket persille
1 dåse flåede tomater
2 spsk kapers
1 dl durummel
Tilbehør:
Kogte ris
Kogt broccoli og blomkål

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hak hvidløgene fint. Varm 1 tsk olie i en gryde, og svits hvidløget ½ min. under omrøring.
•Tilsæt hakket persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5-10 min.
•Klip finnerne af sildene, halvér fileterne, og del hver filet i 2, så du får 4 små stykker sildefilet af hver hele sild.
•Krydr fileterne med salt og peber.
•Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet.
•Varm resten af olien op på panden, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.
Servér med tomatsauce, kogt broccoli, blomkål og kogte ris.
Energi:
Pr. person:
2600 kJ (570 kcal)
Protein: 21%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 29% (20 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk