Dampede silderuller med peberrodscreme


Dampede silderuller med peberrodscreme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400 g sildefileter
3 dl ylette, letmælksyoghurt eller lign.
3-4 spsk revet peberrod
½ tsk sukker
3 spsk lager- eller vineddike
Tilbehør:
Kogte kartofler
Kogte grøntsager

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Rør ylette med sukker og peberrod. Smag til med salt og peber. Lad cremen trække 5-10 min. Smag evt. til med mere peberrod.
•Klip finnerne på sildene af, og klip sildefileterne over på midten, så du får 2 lange smalle fileter ud af hver sild.
•Rul sildefileterne sammen, og hold dem fast med en tandstik.
•Kom 3 dl vand, 3 spsk eddike, 1 tsk salt og lidt stødt peber i en pande, og bring vandet i kog.
•Læg sildene i vandet, læg låg på panden eller dæk med stanniol, og lad sildene simre i 2-3 min.
Servér sildene med peberrodscreme, kogte kartofler og grøntsager.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (500 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 46%
Fedt: 30% (17 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk