Mørksejkrebinetter med persillesauce


Mørksejkrebinetter med persillesauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g mørksejfileter uden skind og ben
1 dl rasp
1-2 spsk rapsolie
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
1 bundt persille
Tilbehør:
Kogte kartofler
1 spidskål
2 bundter forårsløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket, uden at være moset.
•Ælt fiskekødet med ½ tsk salt og lidt peber.
•Form 4 krebinetter af fiskekødet.
•Kom raspen på en tallerken, og vend krebinetterne i den.
•Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
•Skyl persillen grundigt, og hak den.
•Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde, og kog mælken op under omrøring.
•Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
•Skær spidskålen i brede strimler, og fjern det yderste blad på forårsløgene.
•Kog spidskål og forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 3 min.
Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.
Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Bland evt. 3 spsk hakkede krydderurter i det hakkede fiskekød, fx dild, purløg, persille, kørvel eller basilikum.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (500 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 52%
Fedt: 19% (11 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk