Mørksej med pasta og flødestuvet spinat


Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g frossen helbladet spinat
2½ dl fløde 9%
2 spsk majs-stivelse
500 g mørksejfileter uden skind og ben
1 fed hvidløg
500 g frisk pasta
2 porrer

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
•Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.
•Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint.
•Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min.
•Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
•Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver.
•Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først.
•Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer. Smag til med salt og peber, og servér straks.
Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk.
Energi:
Pr. person:
2500 kJ (600 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 54%
Fedt: 17% (11 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk