Mørksej i wok med soja og ingefær


Mørksej i wok med soja og ingefær

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g mørksejfileter
4 røde snackpeber
2 spsk honning
1 spsk revet ingefær
½ dl sojasauce
1 tsk majsstivelse
Tilbehør:
½ spidskål
350 g ægnudler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær mørksejen i tykke strimler.
•Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver.
•Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og ½ dl vand.
•Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.
•Svits peberfrugterne i honningen i 2 min.
•Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 min.
•Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
•Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre.
•Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte, og anret på et fad eller direkte på 4 tallerkener.
•Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne, og servér straks.
Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (500 kcal)
Protein: 31%
Kulhydrat: 64%
Fedt: 5% (3 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk