Hvidløgs bagte kartofler


HVIDLØGS KARTOFLER, opskrift Hvidløgs bagte kartofler

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 90 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8 stk bagekartofler
500 g Creame fraiche
2 fed hvidløg
1 håndfuld hakket persille
salt
peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Læg bagekartoflerne i ovnen, til de er bagte ca (40 min) ved 200 grader.
Del herefter bagekartoflerne på den lange led og skrab kartoflen indhold i en skål, sørg for skallen er rimelig hel.
Læg kartoffelen skralden i ovnen i max 10 min, så den er hård.
Hæld cream fraichen i portioner over i skålen med kartolerne og bland til den fast konsistens.
Knus hvidløgene og bland det godt sammen.
Tilsæt persille og rør rundt.
Tilsæt smule peber og salt og smag jer frem til den rette flavour.
læg kartofelmosen i kartofelskallerne og varm dem i ovnen i ca 15 min til de er begyndt at få små gylen brune pletter.
Ekslusiv spise til oksestege, som cuvette mørbrad.