Svinemørbrad på grønsagsbund


Svinemørbrad på grønsagsbund - mørbrad

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
1 1/2 kg svinemørbrad
10-12 små, nye gulerødder
10-12 små, nye løg
2 porrer
3 squash
1 hvidløg
1 dusk bladpersille
salt, peber
ca. 1/2 dl frisk oregano
smør eller margarine
3 dl piskefløde

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Vask gulerødderne, og skræl dem eventuelt. Kog dem et par minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra.
2. Skær løgene i både. Skær squashen i centimetertykke skiver og steg dem på begge sider. Skyl porrerne, og skær dem i 2-3 cm tykke skiver. Pil hvidløget. Skyl persillen, og hak den groft.
3. Smør et ildfast fad, og læg skiftevis grønsager, oregano og halvdelen af persillen i fadet.
4. Puds svinemørbraden, og skær den i 5 cm tykke skiver. Krydr med salt og peber. Læg kødet oven på grøntsagerne, og hæld fløde over.
5. Steges midt i ovnen ved 225° i ca. 30 minutter. Strø resten af persillen ud over fadet, og server straks.