Svinemørbrad i sennepssovs med løg og svampe


Svinemørbrad i sennepssovs med løg og svampe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g svinemørbrad
8 skalotteløg
200 g champignon
smør eller margarine
salt, peber
2 spsk dijonsennep
1 spsk Rørsukker
2 dl fløde
2 tsk estragon
2 dl cremefraiche 38%

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Skær champignonerne i skiver. Pil løgene. Steg dem i fedtstoffet, og tag dem op. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver. Steg dem i fedtstoffet. Krydres med salt og peber.
2. Kom løg og champignon på panden sammen med kødet, tilsæt fløde, sennep, rørsukker og estragon, og lad det simre i 15 minutter. Tilsæt cremefraiche, og lad det simre i et par minutter til.
3. Serveres med salat, kogt ris, pasta eller kartofler og gerne kogte grønsager, f.eks. bønner eller broccoli.