Svensk lövbiff med fyld


SVENSK LÖVBIFF, Opskrift på Svensk lövbiff med fyld

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4-8 meget tynde skiver oksekød
fedtstof til stegning
Fyld
1 dl finthakket æble
1/2 finthakket rødløg
1 spsk fransk sennep
1 tsk Brun Farin
1 tsk frisk timian
Sauce
stegeskyen
1 tsk hvedemel
2 dl vand
1 dl fløde
salt, peppar, Brun Farin

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland samtlige ingredienser til fyldet.
2. Steg kødet, og hold det varmt, f.eks. i ovnen.
3. Strø hvedemelet ud i stegepanden, og rør rundt, så det ikke klumper. Tilsæt vand og fløde, og lad saucen småkoge et par minutter. Smag til med salt, peber og brun farin.
4. Fordel fyldet over halvdelen af kødskiverne, og læg resten ovenpå. Hvis skiverne er store, fordeles fyldet på den ene halvdel af hver skive, og den anden halvdel foldes over.
Serveres omgående med nykogt pasta eller kartofler, sauce og salat.