Stegt fisk med svampe


STEGT FISK, Opskrift på Stegt fisk med svampe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 fiskefileter à 150 g
200 g østershatte
300 g små champignoner
100 g chalotteløg
2-3 fed hvidløg
200 g cocktailtomater
2 kviste frisk timian
1 kvist frisk rosmarin
1 dl grøntsagsfond
1 dl vand
1 tsk. Mørk Muscovadoråsukker
salt, peber
smør eller margarine

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens svampen, og skær dem i skiver. Skyl tomaterne. Skræl løgene, og skær hvert løg i 4 både. Skræl, og hak hvidløgene.
Varm fedtstoffet op i en stegepande, og steg østershattene og løgene.Tilsæt fond og vand samt de friske krydderurter. Kog i 2-3 minutter. Smag til med Muscovadoråsukker, salt og peber. Læg tomaterne i, og hold blandingen varm.
Steg fisken i fedtstoffet.Tilsæt salt og peber. Fordel grøntsagsblandingen på 4 tallerkener. Læg fisken ovenpå. Server med brød og salat til.