Stegt fisk med løg og svampe


STEGT FISK, opskrift Stegt fisk med løg og svampe - dejlige fiske opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
200 g røget, magert bacon
200 g små champignoner
200 g små løg
1-2 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
2 dl tør hvidvin
4 stykker fiskefilet á 150-200 g
Salt, peber
Fedtstof til stegning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær sværen af baconen, og skær baconen i tern. Steg baconternene på en tør stegepande. Rens champignonerne, og tilsæt dem på stegepanden. Pil og del løget i halve eller både, og tilsæt det. Svits et par minutter. Hæld sirup og vin på, og lad det simre, til løgene er møre.
Fiskefileterne skylles og krydres med salt og peber. Steg dem i fedtstoffet på en stegepande. Serveres straks sammen med løg- og svampeblandingen og kogte kartofler eller pasta.