Spareribs og coleslaw - alternativ opskrift


SPARERIBS OG COLESLAW, opskrift på Spareribs og coleslaw

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
ca. 1 kg revelsben
Marinade
3 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
3 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vineddike
3 spsk. olie
3 spsk. vand
3 spsk. abrikosmarmelade
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 liter hvidkål i tynde strimler
1 dl mayonnaise
1 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. stødt ingefær
2 knsp. sort peber

Sådan tilberedes opskriften
Bland sirup, soja, vineddike, olie, vand, abrikosmarmelade og sennepspulver til marinaden. Pensl revelsbenene med marinaden, og lad dem stå mindst 1 time i køleskab, før de grilles. Grilles i ca. 10 minutter på hver side.
Rør mayonnaise, sirup, citronsaft, ingefær og sort peber sammen. Tilsæt hvidkålen. Stilles i køleskab indtil servering.