Spansk lam i folie med husets chilisauce


LAM, opskrift Spansk lam i folie med husets chilisauce - lammeopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8-12 lammekoteletter
6 skalotteløg
2 fed hvidløg, skåret i skiver
2 tsk frisk eller tørret
rosmarin
2 spsk Lys Sirup
2 spsk dijonsennep
Husets chilisauce
1 kg modne tomater
3 løg
1 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1/2 dl (40 g) Brun Farin
2 dl hvidvinseddike
2 spsk urtesalt
2 knivsp chilipulver
2 knivsp nymalet sort peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Skræl og halvér løgene.
Bland sirup og sennep i en skål.
2. Tag 4 stykker aluminiumsfolie. Læg 2-3 koteletter på hver. Fordél de halverede løg, hvidløg og rosmarinen på koteletterne og hæld til sidst senneps-sirupblandingen over.
3. Saml foliepakkerne, så de holder tæt. Grill pakkerne i ca. 12 min. eller steg dem ved 250° i ovnen i 12-15 min.
Husets chilisauce
1. Kog vand i en gryde. Skold tomaterne ved at dyppe dem i kogende vand, til skindet sprækker.
2. Træk skindet af og skær ”stilken” væk. Hak tomaterne.
3. Pil løg og hvidløg. Skyl og udkern peberfrugterne.
4. Hak alle grøntsagerne fint. Læg dem i en gryde og kog sammen ved svag varme.
5. Bland brun farin og krydderier i og lad det hele koge 5 min. mere til en lidt tykkere konsistens.
6. Hæld saucen på glas og sæt låg på. Opbevares i køleskab og kan holde sig i ca. 3 mdr.
Servér med f.eks. brød og salat.