Skaldyrs-risotto


SKALDYRS-RISOTTO, opskrift Skaldyrsrisotto opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
100 g grønne asparges i små stykker
1 dåse krebs i lage, 170 g
200 g pillede rejer 70/90
2 finthakkede skalotteløg
25 g smør
2 dl avorioris
5 dl vand
2 spsk. grøntsagsfond
2 dl hvidvin
2 dl reven Grubeost
1 revet fed hvidløg
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1/4 dl finthakket dild
6 halverede cocktailtomater
Sauce
1 dl minifraiche
2 spsk. tomatpuré
2-3 spsk. Dansukker Flormelis

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål, stil saucen i køleskabet til servering.
Læg aspargesstykkerne i saltet, kogende vand. Hæld vandet fra. Hæld vandet fra krebsene. Svits løget i smør i en kasserolle. Tilsæt risene, og svits under omrøring. Tilsæt vinen, og lad det koge, indtil det er kogt ind i risene. Bland vand og fond. Tilsæt 1-2 dl af bouillonen, og lad det koge under omrøring. Tilsæt mere bouillon, efterhånden som det koger ind. Fortsæt, indtil al bouillonen er kogt ind. Rør rundt med jævne mellemrum, så risottoen ikke brænder fast i kasserollen. Tilsæt ost og hvidløg, og rør det godt sammen. Tilsæt asparges, skaldyr og dild. Pynt med de halverede tomater. Serveres med det samme.