Muslingesuppe


MUSLINGESUPPE, opskrift Muslingesuppe - fiskesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
30 kogte muslinger eller 1 dåse (400 g) muslinger
100 g magert røget flæsk
1 løg i tern
4 rå skrællede kartofler i tern
1 dåse koncentreret tomat puré (50g)
1 l fiske bouillon (vand + 2 terninger)
1-2 fed hvidløg i skiver
1 spsk Rørsukker
1/2 tsk hvid peber
evt. salt
1 dl hakket persille

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Skær kødet i små terninger og svits det i en gryde uden at det får farve . Løg, kartofler og hvidløg blandes i.
2. Tilsæt bouillon, rørsukker, peber og tomat puré, lad retten simre under låg i 15 minutter.
3. Tilsæt muslinger og bring suppen i kog. Tilsmag suppen, tilsæt evt. salt. Strø persille over retten. Server retten rygende varm med et stykke brød.
Denne kraftige suppe er god både som hverdagsmad og gæstemad. Regn med at superlativer vil svire omkring bordet.