Marineret skinkefilet med tomatsalsa og avocadocreme


Marineret skinkefilet med tomatsalsa og avocadocreme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6-800 g benfri skinkeinderlår eller – filet
Marinade
2 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1 spsk. kinesisk soja
3 spsk. olie
2 tsk. sambal oelek
2 knsp. malet sort peber
Tomatsalsa
3-4 tomater i tern
1 rødløg i tern
1-2 revne eller finthakkede fed hvidløg (kan udelades)
200 g vandmelon i tern
20 cm agurk i tern
2 spsk. friskpresset citronsaft
2 spsk. olie
1-2 spsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1 knsp. Dansukker Vaniljesukker Fairtrade
1/2 dl finthakket basilikum
1/2 dl finthakket persille
1 tsk. flagesalt
1/2 tsk. nymalet sort peber
Avocadocreme
2 modne avocadoer
revet skal af 1 lime
1 spsk. friskpresset limesaft
1 tsk. Dansukker Cane Syrup/Rørsukker Sirup
1/2 tsk. salt
1 knsp. malet sort peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Marinade
Bland ingredienserne til marinaden sammen. Læg kødet i marinaden, og lad det ligge i mindst 30 minutter. Steg eller grill kødet. Kødet skæres i skiver og serveres sammen med salsaen og avocadocremen samt eventuelt salat og brød.
Tomatsalsa
Bland alle ingredienser til saucen sammen, og stil den koldt indtil servering.
Avocadocreme
Halver avocadoerne, og tag stenene ud. Skrab kødet ud, og mos det med en gaffel. Bland mosen med de øvrige ingredienser. Stil cremen koldt indtil servering.