Marineret oksemørbrad


OKSEMØRBRAD, opskrift Marineret oksemørbrad - oksekød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g afpudset oksemørbrad
Marinade
1 dl madeira vin
2 spsk salt
2 spsk Brun Farin
1 spsk blandet peber (sort, hvid, rosa)
1 spsk olivenolie
Sauce
3 spsk hvidvinseddike
2 spsk sød sennep
2 spsk dijonsennep
3 spsk Brun Farin
1 tsk salt
1 knivsp hvid peber
6 spsk olivenolie
1 spsk hakket frisk estragon eller kørvel

SÃ¥dan tilberedes opskriften
1. Bland ingredienserne til marinaden og hæld det i en kraftig plasticpose. Læg 500 g afpudset oksemørbrad i et stykke ned i posen og sæt det i køleskabet i 4 døgn. Vend posen af og til.
2. Bland ingredienserne til saucen.
3. Skær mørbraden i tynde skiver og servér den med saucen, 500 g haricots verts og brød. Efter tilberedning kan den marinerede oksemørbrad holde sig 3 dage i køleskab.